Startside
Om kullene
Om Bjønroa
Rolf Bjørnarheim til minne
Kontakt
Historikk
Om hundene
Valpekull
Jakt og trening
Jakt og trening 2006
Jakt og trening 2007
Jakt og trening 2008
Jakt og trening 2009
Jakt og trening 2011
Jakt og trening 2010
Jakt og trening 2012
Jakt og trening 2013
Jakt og trening 2014
Jakt og trening 2015-2016
Jakt og trening 2017
Jakt og trening 2018
Jaktprøve-tallkarakterer
Bjønroa-bilen
Utstilling
Vi gratulerer
Nyttige lenker
Gamle Nyheter

Bjønroa-bilen

Velkommen til "Bjønroa-bilen"!
 

Dette vidunderet av en bobil har revolusjonert Kennel Bjønroa og Birgits hundeliv.

Med huset på ryggen a’la sneglen (skjønt bilen går nok atskillig fortere), er forflytninger til de ulike hundebegivenhetene betraktelig enklere. Ingen tidkrevende inn- og utlasting ved hvert nytt oppholdssted. Og kanskje det aller viktigste - hele familien kan være sammen natt og dag. Til felles glede og velvære for to-og firbente.  

Bilen er innredet med 6 solide og romslige bur for hundene. Dette gikk på bekostning av en underkøye og en sitteplass m/bord for 2 personer. Det er likevel god plass til hyggelig sosialt samvær med god mat og drikke, noe Birgit har bevist ved å invitere inn både venner og medjaktprøvedeltagere ved ulike anledninger. Ann Kristin har vært en viktig medspiller både på planleggingsstadiet og ute i "felten” på jakt-og treningsturer. Hun   har tatt bildene inne fra bilen, mens webmaster har tatt de utvendige bildene.

Alle som har opplevd Birgit og Bjønroa-bilen gleder seg over at hennes drøm endelig har gått i oppfyllelse - spesielt siden virkeligheten har vist seg å være enda bedre enn drømmen!
 
 
 
 
 
 
 
Vi har en hel underkøye for oss selv, vi! Hilsen Pavlov og Platon